Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Uitgeest?

Jaar ervaring
1 +
Tevreden klanten
1 +
Schone bureau's
1 +
Schoonmaakbedrijf Uitgeest

Schoonmaakbedrijf Kure is een jong, snel groeiend schoonmaakbedrijf gevestigd in Castricum. Wij staan voor professionaliteit, uitstekend klantcontact en werken met biologische schoonmaakmiddelen. Als schoonmaakbedrijf zijn wij begonnen in Castricum, maar maken tegenwoordig ook schoon in Uitgeest.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij inmiddels actief in elke sector. De objecten variëren van zorginstellingen tot restaurants, van kantoren tot appartementencomplexen.

 

Bedrijven en organisaties in Uitgeest

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor uw Grand-Café? Of zoekt u een schoonmaakbedrijf voor uw winkel?

VvE's in Uitgeest

Van wekelijks onderhoud van een appartementencomplex tot een opleveringsschoonmaak van een nieuwbouw complex.

Diensten

Schoonmaakonderhoud

Een schone werk-en-leefomgeving leidt tot betere prestaties, minder ziekteverzuim en een goede uitstraling naar uw klanten toe. Dagelijks of wekelijks; wij staan voor u klaar.

Opleveringsschoonmaak

Schoonmaken na verhuizen naar een ander bedrijfspand? Kies voor een frisse start met een opleveringsschoonmaak van Schoonmaakbedrijf Kure.

Glasbewassing

De gevel is het eerste wat uw klanten of bezoekers zien. Regelmatige reiniging van de ramen door een glazenwasser is daarom essentieel.

Diensten voor VvE's

De schoonmaak van algemene ruimtes van een appartementencomplex is van groot belang voor de uitstraling en vooral voor het behoud van het pand.

Kantoor schoonmaak

Van sanitair tot aan de bedrijfskantine: wij nemen alles onder handen en zorgen ervoor dat alles stralend schoon wordt én blijft.

Bouwschoonmaak

Verwijderen van bouwstof, cementsluiter, kit en nog veel meer. De finishing touch na bouwwerkzaamheden.

Schoonmaakbedrijf in Heemskerk gezocht?

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Uitgeest wat het dagelijks schoonmaakonderhoud voor u uit handen neemt? Of bent u juist op zoek naar een schoonmaakbedrijf die u periodiek kunt inschakelen?

Door onze jarenlange en brede ervaring zijn wij in staat om in te spelen op uw wensen en behoeften. Wij stellen voor elke klant een schoonmaakplan op afgestemd van uw wensen en het beschikbare budget. 

Waarom Schoonmaakbedrijf Kure?

Dit zeggen klanten over ons: