Schoonmaakonderhoud

Wij horen het deze tijd steeds vaker; tijd is geld. Wanneer u uw frisse kantoor binnenstapt weet je dat alle blikken gericht kunnen worden op hetgeen waar u en uw medewerkers het beste in zijn! U heeft namelijk geen zorgen over vieze toiletten, eetruimtes of bureaus. En u hoeft uw tijd niet te verdoen aan zaken als schoonmaakspullen- en of middelen op voorraad te houden. Wij nemen dit graag voor u uit handen en zorgen ervoor dat alles stralend schoon wordt én blijft. 

 

Service op maat

Uw bedrijfsgebouw krijgt een op maat gemaakt schoonmaakprogramma afgestemd op uw wensen. Of het nu gaat om een klein gebouw waar u aan één keer per week schoonmaken genoeg heeft of een groot gebouw waar we elke dag met meerdere medewerkers schoonmaken. Schoonmaakbedrijf Kure maakt dagelijks klanten blij van diverse kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, zorginstellingen en appartementencomplexen (VvE’s) Dit doen wij in Castricum, Heemskerk, Heiloo, Limmen en Uitgeest. 

Milieuverantwoord

Wij geven om het milieu en dit komt ook terug in onze productkeuze. Wij zijn een schoonmaakbedrijf wat uitsluitend gebruik maakt van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen.

Schoonmaakonderhoud

Onze werkwijze

Vraag een offerte aan

Ontvang een offerte op maat

Uw zorg uit handen!

Schoonmaakbedrijf Kure diensten:

Wij bieden verschillende diensten aan voor bedrijven en organisaties naast schoonmaakonderhoud. Zoekt u bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf voor uw vastgoed? Gaat u verhuizen en is er geen tijd om het oude of nieuwe pand schoon te maken? Of heeft u een ander verzoek met betrekking tot schoonmaak? 

Waar voeren wij schoonmaakonderhoud uit?

Geïnteresseerd in een van onze schoonmaakdiensten?

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor uw sportcomplex? Of bent u vastgoedbeheerder? Dan kunt u bij ons terecht.