Schoonmaakonderhoud

Het is algemeen bekend: een schone werk-en-leefomgeving leidt tot betere prestaties. Een gebouwgebruiker voelt zich prettiger en uw collega’s kunnen zich zonder afleiding richten op de kerntaken. Van sanitair tot de bedrijfskantine: wij nemen alles onder handen en zorgen ervoor dat alles stralend schoon wordt én blijft. Zo hoeft u geen energie meer te steken in de zorgen over de schoonmaak. 

Schoonmaakbedrijf Kure verzorgt dagelijks het schoonmaakonderhoud van diverse kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, zorginstellingen en appartementencomplexen (VvE’s) Dit doen wij in Castricum, Heemskerk, Heiloo, Limmen en Uitgeest. 

Service op maat

Uw bedrijfsgebouw krijgt een op maat gemaakt schoonmaakprogramma afgestemd op uw wensen. Of het nu gaat om een klein gebouw waar u aan één keer per week schoonmaken genoeg heeft of een groot gebouw waar we elke dag met meerdere medewerkers schoonmaken, alles is mogelijk bij Schoonmaakbedrijf Kure.

Milieuverantwoord

Wij geven om het milieu en dit komt ook terug in onze productkeuze. Wij zijn een schoonmaakbedrijf wat uitsluitend gebruik maakt van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen.

Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Onze werkwijze

Vraag een offerte aan

Ontvang een offerte op maat

Uw zorg uit handen!

Schoonmaakbedrijf Kure diensten:

Wij bieden verschillende diensten aan voor bedrijven en organisaties naast schoonmaakonderhoud. Zoekt u bijvoorbeeld een glazenwasser voor uw ramen? Of kan het tapijt wel een opfrisbeurt gebruiken? Gaat u verhuizen en is er geen tijd om het oude of nieuwe pand schoon te maken? Of heeft u een ander verzoek met betrekking tot schoonmaak? 

Waar voeren wij schoonmaakonderhoud uit?

Trustpilot