Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Heiloo?

1 +
Jaar ervaring
1 +
Tevreden klanten
1 +
Schone bureau's
Schoon is onze passie!

Schoonmaakbedrijf Kure is een jong, snel groeiend schoonmaakbedrijf gevestigd in Castricum. Wij staan voor professionaliteit, uitstekend klantcontact en werken met biologische schoonmaakmiddelen. Als schoonmaakbedrijf zijn wij begonnen in Castricum, maar tegenwoordig zijn wij ook actief in Heiloo.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij inmiddels actief in elke sector. De objecten variëren van zorginstellingen tot restaurants, van kantoren tot appartementencomplexen.

 

Bedrijven en organisaties

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor een kinderdagverblijf? Of zoekt u een schoonmaakbedrijf voor een kantoor?

VvE's en particulieren

Van dagelijks onderhoud van een appartementencomplex tot een verhuisschoonmaak van een woning.

Diensten

Schoonmaakonderhoud

Een schone werk-en-leefomgeving leidt tot betere prestaties, minder ziekteverzuim en een goede uitstraling naar uw klanten toe. Dagelijks of periodiek; wij staan voor u klaar.

Opleveringsschoonmaak

Schoonmaken na verhuizen naar een ander bedrijfspand? Kies voor een frisse start met een opleveringsschoonmaak van Schoonmaakbedrijf Kure.

Glasbewassing

De gevel is het eerste wat uw klanten of bezoekers zien. Regelmatige reiniging van de ramen door een glazenwasser is daarom essentieel.

Diensten voor VvE's

De schoonmaak van algemene ruimtes van een appartementencomplex is van groot belang voor de uitstraling en vooral voor het behoud van het pand.

Diensten voor particulieren

Bent u van plan om te verhuizen? En heeft u geen tijd en zin om uw woning na de verhuizing schoon te maken of wilt u een frisse start in uw nieuwe huis?

Tapijtreiniging

Regelmatige professionele reiniging van tapijt is sterk aan te raden. Voor zowel de representativiteit van uw bedrijf als voor de gezondheid van uw medewerkers.

Schoonmaakbedrijf Heiloo gezocht?

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Heiloo wat het dagelijks schoonmaakonderhoud voor u uit handen neemt? Of bent u juist op zoek naar een schoonmaakbedrijf die een eenmalige klus voor uw bedrijf kunt uitvoeren?

Door onze jarenlange en brede ervaring zijn wij in staat om spelen en flexibel in te spelen op uw wensen en behoeften. Elke klant is immers anders. Wij stellen een schoonmaakplan op maat op afgestemd van uw wensen en het budget wat daarvoor beschikbaar is.

Waarom Schoonmaakbedrijf Kure?

Dit zeggen klanten over ons:

Trustpilot