Schoonmaak voor sportverenigingen

Bij sportverenigingen wordt dagelijks intensief gebruik gemaakt van kleedkamers, sanitair en de kantine. Een vereniging draait vaak op de hulp van vrijwilligers. Zij hebben misschien niet altijd de tijd om de kleedkamers en het sanitair wekelijks bij te houden. Wij kunnen hierin ondersteuning bieden en zorgen dat uw sportclub elke week opnieuw schoon en fris is. 

Schoonmaak voor sportscholen

Vroeg in de ochtend druppelen de eerste sporters binnen. De sportschool ruikt fris. Alle apparaten zijn schoon en klaar voor gebruik. Uw klanten zijn lekker aan het sporten en gaan daarna tevreden naar huis. Wij zorgen ervoor dat uw sportschool of gymzaal er altijd schoon, fris en representatief uitziet. 

Service op maat

Wie sport doet dit om gezond te worden en te blijven. Het valt ten zeerste aan te raden om goede hygiëne voorop te stellen. Aan de hand van uw wensen stellen wij een schoonmaakprogramma op. Wekelijks, periodiek, geheel of ten dele alles is mogelijk bij ons. 

Kleedkamer schoonmaak

Onze werkwijze

Vraag een offerte aan

Ontvang een offerte op maat

Uw zorg uit handen!

Schoonmaakbedrijf Kure diensten:

Wij bieden verschillende diensten aan voor sportverenigingen en sportcentra. Zoekt u bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf die de entree, kantine en sportruimtes dagelijks of wekelijks kan onderhouden? Of de sanitaire ruimtes en de kleedruimten? 

Waar voeren wij schoonmaak voor sportscholen uit?

Geïnteresseerd in een van onze schoonmaakdiensten?

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor uw sportschool? Of wilt u wekelijks het sanitair en de kleedkamers laten schoonmaken?