Schoonmaak voor Vereniging van Eigenaren (VvE)

Bent u beheerder van een VvE of op een andere manier verantwoordelijk voor de schoonmaak van het VvE-complex? Laat het schoonmaken van de centrale ruimtes van het VvE-complex dan over aan Schoonmaakbedrijf Kure. Met ruime ervaring en expertise voeren wij dit graag voor u uit. Prettig voor het woonplezier en goed voor het onderhoud van het pand.

Behoud van het pand

De schoonmaak van de algemene ruimtes is van groot belang voor de uitstraling van een object en ook vooral voor het behoud. Om ervoor te zorgen dat mensen een goede eerste indruk hebben van een gebouw, dient het trappenhuis er verzorgd en schoon uit te zien. Voor bewoners is dit een plek die bijdraagt aan hun woongenot en onderdeel uitmaakt van hun thuis. Voor bedrijven behoort het vaak tot eerste indruk die een medewerker of klant van een organisatie krijgt. Voor woningbouwcorporaties, VvE’s en bedrijven dragen wij zorg voor de schoonmaak.

Service op maat

Uw gebouw krijgt een op maat gemaakt schoonmaakprogramma afgestemd op uw wensen. Zo komen ook de minder vaak voorkomende werkzaamheden aan bod. ​Dit vraagt om een goede communicatie met bewoners, duidelijke afspraken en een strakke planning. Door onze jarenlange ervaring maken wij dit waar en is schoonmaakbedrijf Kure een graag geziene gast in appartementencomplexen en trappenhuizen en leveren we naast service de hoogste kwaliteit schoonmaakwerk en dat tegen zeer scherpe tarieven.​

Vve Schoonmaak

Onze werkwijze

Vraag een offerte aan

Ontvang een offerte op maat

Uw zorg uit handen!

Schoonmaakbedrijf Kure diensten:

Wij bieden verschillende diensten aan voor bedrijven en organisaties met betrekking tot  VvE schoonmaak, Zoekt u bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf die de algemene ruimtes maandelijks schoon kan houden? Of zoekt u bijvoorbeeld een glazenwasser voor uw ramen?  

Waar voeren wij VvE schoonmaak uit?

Geïnteresseerd in een van onze schoonmaakdiensten?

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor de algemene ruimtes van het appartementencomplex? Of bent u vastgoedbeheerder? Dan kunt u bij ons terecht.