Schoonmaak voor sportscholen

Vroeg in de ochtend druppelen de eerste sporters binnen. De sportschool ruikt fris. Alle apparaten zijn schoon en klaar voor gebruik. Uw klanten zijn lekker aan het sporten en gaan daarna tevreden naar huis. Wij zorgen ervoor dat uw sportschool of gymzaal er altijd schoon, fris en representatief uitziet. Ook buiten uw openingstijden. 

Hygiëne in sportcentra

Wie sport doet dit om gezond te worden en te blijven. Handvatten van de fitnesstoestellen worden de hele dag door verschillende mensen vastgepakt, en deze mensen dragen bacteriën met zich mee. Daarom hebben wij voor sportscholen een speciale aanpak,  zodat uw leden ook echt gezond blijven.

Service op maat

In sportcentra wordt dagelijks intensief gebruik gemaakt van kleedkamers, sporttoestellen en sanitair. Daarom valt het ten zeerste aan te raden om juist in deze ruimtes goede hygiëne voorop te stellen. Aan de hand van uw wensen stellen wij een schoonmaakprogramma op. Wekelijks, periodiek, geheel of ten dele alles is mogelijk bij ons. 

Onze werkwijze

Vraag een offerte aan

Ontvang een offerte op maat

Uw zorg uit handen!

Schoonmaakbedrijf Kure diensten:

Wij bieden verschillende diensten aan voor sportscholen en sportcentra. Zoekt u bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf die de entree, kantine en sportruimtes dagelijks of wekelijks kan onderhouden? Of de sanitaire ruimtes en de kleedruimten? 

Waar voeren wij schoonmaak voor sportscholen uit?

Geïnteresseerd in een van onze schoonmaakdiensten?

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor uw sportschool? Of wilt u wekelijks het sanitair en de kleedkamers laten schoonmaken?