Schoonmaak voor het onderwijs

Peuterspeelzaal, basisschool of een ander schoolgebouw? Elke dag een schone en hygiënische onderwijsomgeving is noodzakelijk voor leerlingen en docenten. Dit brengt de prestaties en resultaten ten goede en dringt het ziekteverzuim terug. Naast dagelijks schoonmaakonderhoud helpt Schoonmaakbedrijf Kure scholen ook met periodieke schoonmaak. 

Een totaalpakket

Naast het schoonhouden van lokalen, sanitair en sportruimtes kunnen wij de sanitaire artikelen aanvullen en de voorraad bijhouden.  Hier gaat een hoop onnodige tijd in zitten, daarom doen wij dit graag voor onze klanten.

Service op maat

Elk gebouw is anders en elke klant heeft andere wensen. Wij maken per gebouw een schoonmaakprogramma toegespitst op uw specifieke situatie en wensen. Benieuwd wat wij voor uw school kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Vraag een offerte aan

Ontvang een offerte op maat

Uw zorg uit handen!

Schoonmaakbedrijf Kure diensten:

Wij bieden verschillende diensten aan voor het onderwijs. Zoekt u bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf die de dagelijkse schoonmaak voor u kunt uitvoeren? Of zoekt u bijvoorbeeld een glazenwasser voor de ramen van de school? 

Waar voeren wij schoonmaak voor het onderwijs uit?

Trustpilot