Schoonmaak voor horeca

Bent u eigenaar van een horecagelegenheid? Dan begrijpen we dat de eerste indruk uiterst belangrijk is voor het succes van uw onderneming.
Een schoon restaurant zorgt voor tevreden klanten en medewerkers. Ons team is in staat om te garanderen dat uw horecagelegenheid er schoon uit ziet, fris ruikt en het hoogste niveau van hygiëne handhaaft.

Een totaalpakket

Naast het schoonhouden van horecagelegenheden kunnen wij de sanitaire artikelen aanvullen en de voorraad bijhouden. Hier gaat een hoop onnodige tijd in zitten, daarom doen wij dit graag voor onze klanten.

Service op maat

Elk restaurant, hotel of café heeft andere wensen. Wij maken per klant een schoonmaakprogramma toegespitst op uw specifieke situatie en wensen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen. Neem dan contact met ons op. 

Schoonmaak horeca

Onze werkwijze

Vraag een offerte aan

Ontvang een offerte op maat

Uw zorg uit handen!

Schoonmaakbedrijf Kure diensten:

Wij bieden verschillende diensten aan voor de horeca. Naast het dagelijkse schoonmaakonderhoud kunt u ook gebruik maken van onze periodieke schoonmaakdiensten. Heeft het sanitair een reinigingsbeurt nodig? Of zoekt u bijvoorbeeld een glazenwasser voor uw ramen? 

Waar voeren wij schoonmaakonderhoud uit?

Geïnteresseerd in een van onze schoonmaakdiensten?

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor uw restaurant? Of wilt u de schoonste kroeg van Noord-Holland? Dan kunt u bij ons terecht.

Trustpilot