Schoonmaak voor horeca

Bent u eigenaar van een restaurant, hotel, café, lunchroom of een andere horecagelegenheid? In de horeca is hygiëne een van de belangrijkste onderdelen van uw onderneming. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw medewerkers en gasten. Vooral in een omgeving waar eten gemaakt en geserveerd wordt. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor de horeca? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Kure aan het juiste adres.

Nieuw of gerenoveerd pand?

Naast het schoonhouden van horecagelegenheden kunnen wij de sanitaire artikelen aanvullen en de voorraad bijhouden. Hier gaat een hoop onnodige tijd in zitten, daarom doen wij dit graag voor onze klanten.

Service op maat

Elk restaurant, hotel of café heeft andere wensen. Wij maken per klant een schoonmaakprogramma toegespitst op uw specifieke situatie en wensen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen. Neem dan contact met ons op. 

Schoonmaak horeca

Onze werkwijze

Vraag een offerte aan

Ontvang een offerte op maat

Uw zorg uit handen!

Schoonmaakbedrijf Kure diensten:

Wij bieden verschillende diensten aan voor de horeca. Naast het dagelijkse schoonmaakonderhoud kunt u ook gebruik maken van onze periodieke schoonmaakdiensten. Heeft het sanitair een reinigingsbeurt nodig? Of zoekt u bijvoorbeeld een glazenwasser voor uw ramen? 

Waar voeren wij schoonmaakonderhoud voor horeca uit?

Geïnteresseerd in een van onze schoonmaakdiensten?

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor uw restaurant? Of wilt u de schoonste kroeg van Noord-Holland? Dan kunt u bij ons terecht.

Trustpilot