Schoonmaakbedrijf voor bouwbedrijven

Schoonmaakbedrijf Kure verzorgt voor diverse bouwbedrijven de opleveringsschoonmaak na nieuwbouw, verbouw of renovatie van panden. Ook opruimwerkzaamheden en schoonmaakactiviteiten voor tussentijdse opleveringen zijn mogelijk. Geheel afhankelijk van uw wensen kunnen wij ervoor zorgen dat alle ruimten vrij van bouwstof, verfresten en cementsluiers worden opgeleverd.

Professionele uitstraling

Schoonmaak draagt bij aan een professionele uitstraling van uw bouwbedrijf. Het is de finishing touch voor de oplevering van uw werk. Zo heeft u een streepje voor op andere bouw- en aannemersbedrijven.

Keet schoonmaak

Het personeel eet, drinkt en werkt vaak in een bouwkeet. Het is daar van belang om de bouwkeet schoon te houden. Hierbij kunt u denken aan de schaftruimtes en sanitaire ruimtes, maar ook de algehele schoonmaak van de schaftkeet.

Onze werkwijze

Vraag een offerte aan

Ontvang een offerte op maat

Uw zorg uit handen!

Schoonmaakbedrijf Kure diensten:

Wij bieden verschillende diensten aan voor bedrijven en organisaties die werkzaam zijn in de bouwsector. Zoekt u bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf die een opleveringsschoonmaak voor u kunt uitvoeren? Of zoekt u een schoonmaakster voor de schaftkeet?

Geïnteresseerd in een van onze schoonmaakdiensten?

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor een opleveringsschoonmaak van een klus? Of wilt u dat wij de glasbewassing verzorgen? Dan kunt u bij ons terecht.