Schoon is onze passie!

Schoonmaakbedrijf Kure is een jong, snel groeiend schoonmaakbedrijf gevestigd in Castricum. Wij staan voor professionaliteit, uitstekend klantcontact en werken met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. 

Door onze jarenlange ervaring zijn wij inmiddels actief in elke sector. De objecten variëren van zorginstellingen tot restaurants, van kantoren tot appartementencomplexen.

Wij zijn begonnen als schoonmaakbedrijf in Castricum, maar maken tegenwoordig ook schoon in Heemskerk, Heiloo, Limmen én Uitgeest

 

Waar wij voor staan

Betrouwbaarheid en professionaliteit. Dat is waaraan onze zakelijke klanten de meeste waarde hechten én wat ze het meest waarderen in ons. Wij zijn specialist in het leveren van maatwerk op het gebied van schoonmaak. Wij staan dicht bij onze opdrachtgevers en investeren in langdurige relaties met als uitgangspunt duurzame klant-en-medewerkerstevredenheid.

Wij zijn ons zeer bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom gebruikt Schoonmaakbedrijf Kure schoonmaakproducten en middelen die het milieu zo min mogelijk belasten. Dit onderscheid ons van andere schoonmaakbedrijven.

Door de groei die wij als bedrijf hebben doorgemaakt zijn wij tegenwoordig werkzaam in elke branche. Dit vergt maatwerk, want elke klant heeft immers andere wensen. Samen met u kijken we naar wat uw wensen zijn en wat er mogelijk is. 

Goede schoonmaak is zeer belangrijk anno 2023. Onze medewerkers maken schoon volgens de beste methodes en nieuwe richtlijnen. Bij de kwaliteit die wij leveren als schoonmaakbedrijf hoort ook een goede prijs.

Dit zeggen klanten over ons: