Diensten

Schoonmaakonderhoud

Een schone werk-en-leefomgeving leidt tot betere prestaties, minder ziekteverzuim en een goede uitstraling naar uw klanten toe. Dagelijks of periodiek; wij staan voor u klaar.

Opleveringsschoonmaak

Schoonmaken na verhuizen naar een ander bedrijfspand? Kies voor een frisse start met een opleveringsschoonmaak van Schoonmaakbedrijf Kure.

Glasbewassing

De gevel is het eerste wat uw klanten of bezoekers zien. Regelmatige reiniging van de ramen door een glazenwasser is daarom essentieel.

Tapijtreiniging

Regelmatige professionele reiniging van tapijt is sterk aan te raden. Voor zowel de representativiteit van uw bedrijf als voor de gezondheid van uw medewerkers.

Diensten voor VvE

De schoonmaak van algemene ruimtes van een appartementencomplex is van groot belang voor de uitstraling en vooral voor het behoud van het pand.

Diensten voor particulieren

Bent u van plan om te verhuizen? En heeft u geen tijd en zin om uw woning na de verhuizing schoon te maken of wilt u een frisse start in uw nieuwe huis?

Geïnteresseerd in een van onze schoonmaakdiensten?

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor uw kantoor? Of zoekt u een schoonmaakbedrijf voor uw VvE-complex? Dan kunt u bij ons terecht. 

Trustpilot