Tapijtreiniging

Niets is zo mooi als een schoon, fris tapijt. Ook tapijt heeft onderhoud nodig om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten.
Op het oog ziet het tapijt er vaak nog best goed uit, maar ieder tapijt wordt in de loop van tijd vuil door ingelopen vuil en stof. Tapijtreiniging zorgt er voor dat ingelopen zand en stof uit het tapijt wordt gehaald. Pas als het geheel weer eens grondig is schoongemaakt zie je pas weer hoe vuil het tapijt eigenlijk was.

Een fris tapijt

Vanuit hygiënisch oogpunt is aan te raden om <br>regelmatig uw tapijt te laten reinigen. Het vermindert het gezondheidsrisico aanzienlijk bij mensen met astma of allergieën.

Maak gebruik van onze flexibiliteit

Wij komen langs op een moment dat het u uitkomt, ook buiten openingstijden. Uw tapijt is binnen 1 dag volledig te reinigen. Op deze manier kunt u de volgende dag alweer gebruik maken van de ruimte.​

Tapijtreiniging

Onze werkwijze

Vraag een offerte aan

Ontvang een offerte op maat

Uw zorg uit handen!

Schoonmaakbedrijf Kure diensten:

Wij bieden verschillende diensten aan voor bedrijven en organisaties met betrekking tot tapijtreiniging. Zijn de bureaustoelen op kantoor aan een reiniging toe? Of kan het kantoormeubilair wel een frisse reinigingsbeurt gebruiken?

Waar voeren wij tapijtreiniging uit?

Geïnteresseerd in een van onze schoonmaakdiensten?

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig om uw tapijt te laten reinigen? Of wilt u graag alle bureaustoelen laten reinigen? Dan kunt u bij ons terecht. 

Trustpilot