Schoonmaakbedrijf voor particulieren

Schoonmaakbedrijf Kure staat voor iedereen klaar, ook voor particulieren. Wij bieden verschillende eenmalige diensten aan. Mocht u een eenmalige klus hebben die niet tussen onze diensten staat kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bouwschoonmaak woning

Herken je dit gevoel? Je badkamer renovatie is éindelijk klaar. Maar je hele woning ligt nog onder het bouwstof. Alles moeten schoonmaken daar heeft toch niemand meer zin in. Je wilt gewoon meteen kunnen genieten van je nieuwe badkamer. Daar zijn wij voor. Wij maken de woning graag schoon na renovaties en verbouwingen.

Verhuisschoonmaak particulieren

Bent u van plan om te verhuizen? En heeft u geen tijd en zin om uw woning na de verhuizing schoon te maken? Of wilt u juist een frisse start in uw nieuwbouwwoning?
Schoonmaakbedrijf Kure zorgt ervoor dat na de opleveringsschoonmaak alles er ook echt uitziet als nieuw.

Opleveringsschoonmaak

Onze werkwijze

Vraag een offerte aan

Ontvang een offerte op maat

Uw zorg uit handen!

Schoonmaakbedrijf Kure voor particulieren:

Wij bieden verschillende diensten aan voor particulieren. Zoekt u bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf die een schoonmaak na verhuizen voor u kunt uitvoeren? Of wilt u uw nieuw gekochte woning een opfrisbeurt geven?

Geïnteresseerd in een van onze schoonmaakdiensten?

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor het fris achterlaten van uw verkochte woning? Of is de badkamer gerenoveerd en ligt het hele huis vol bouwstof? Dan kunt u bij ons terecht.  

Trustpilot