Schoonmaakdiensten voor particulieren

Schoonmaakbedrijf Kure staat voor iedereen klaar, ook voor particulieren. Wij bieden verschillende eenmalige diensten aan. Mocht u een eenmalige klus hebben die niet tussen onze diensten staat kunt u altijd contact met ons opnemen.

Opleveringsschoonmaak

Bent u van plan om te verhuizen? En heeft u geen tijd en zin om uw woning na de verhuizing schoon te maken? Of wilt u juist een frisse start in uw nieuwbouwwoning?
Schoonmaakbedrijf Kure zorgt ervoor dat na de opleveringsschoonmaak alles er ook echt uitziet als nieuw.

Tapijt en bekleding reinigen 

Stoffering van stoelen of banken kunnen op den duur vlekken vertonen die de uitstraling van uw meubilair natuurlijk niet goed doen. U kunt proberen om dit zelf op te lossen, maar vaak zien wij dat meubels hier niet beter van worden. Wij reinigen uw meubels, zodat u er weer jaren van kunt genieten. U kunt ons ook inschakelen voor het reinigen van uw tapijt.

Onze werkwijze

Vraag een offerte aan

Ontvang een offerte op maat

Uw zorg uit handen!

Schoonmaakbedrijf Kure diensten:

Wij bieden verschillende diensten aan voor particulieren. Zoekt u bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf die een schoonmaak na verhuizen voor u kunt uitvoeren? Of is uw bank toe aan een opfrisbeurt? 

Waar voeren wij schoonmaak voor particulieren uit?

Geïnteresseerd in een van onze schoonmaakdiensten?

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor de schoonmaak na uw verhuizing? Of wilt u dat wij uw nieuwbouwhuis schoon opleveren? Dan kunt u bij ons terecht.

Trustpilot