Opleveringsschoonmaak

Een opleveringsschoonmaak is nodig om ramen, wanden, deuren, vloeren, sanitaire ruimtes en eventuele trappenhuizen en liften echt schoon te krijgen. Zo werken we eventueel achterstallig schoonmaakwerk weg, of maken we het pand klaar voor gebruik. Met een opleveringsschoonmaak van Schoonmaakbedrijf Kure kiest u voor een schone start.

Nieuw of gerenoveerd pand?

Een nieuw of gerenoveerd pand wordt in de regel bezemschoon opgeleverd. Dit betekent niet dat het betreffende pand al geschikt is voor gebruik als werkruimte. Een opleveringsschoonmaak is daarom noodzakelijk. Wij zorgen ervoor dat na de opleveringsschoonmaak alles er ook echt uit ziet als nieuw.

Schoonmaak na verhuizen?

Verhuist u met uw kantoor naar een ander pand? Dan zorgen wij voor een frisse start in uw bedrijfspand. Ook kunt u ons inschakelen voor een opleveringsschoonmaak van het pand wat u achterlaat. Een verhuizing brengt namelijk al genoeg werk met zich mee.

Opleveringsschoonmaak Schoonmaakbedrijf Kure

Onze werkwijze

Vraag een offerte aan

Ontvang een offerte op maat

Uw zorg uit handen!

Schoonmaakbedrijf Kure diensten:

Wij bieden verschillende diensten aan voor bedrijven en organisaties met betrekking tot opleveringsschoonmaak. Zoekt u bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf die een bouwschoonmaak voor u kunt uitvoeren? Of zoekt u bijvoorbeeld een glazenwasser voor uw ramen? Of kan het tapijt wel een opfrisbeurt gebruiken na verbouwing? Gaat u verhuizen en is er geen tijd om het oude of nieuwe pand schoon te maken? Of heeft u een ander verzoek met betrekking tot schoonmaak? 

Waar voeren wij opleveringsschoonmaak uit?

Trustpilot