Opleveringsschoonmaak

Een opleveringsschoonmaak is nodig om deuren, vloeren, ramen, sanitaire ruimtes en eventuele trappenhuizen en liften echt schoon te krijgen. Zo werken we eventueel achterstallig schoonmaakwerk weg, of maken we het pand klaar voor gebruik. Met een opleveringsschoonmaak van Schoonmaakbedrijf Kure kiest u voor een schone start in uw nieuwe pand.

Kantoor schoonmaken na renovatie

Een nieuw of gerenoveerd pand wordt in de regel bezemschoon opgeleverd. Dit betekent niet dat het betreffende pand al geschikt is voor gebruik als werkruimte. Een opleveringsschoonmaak is daarom noodzakelijk, want er kan niet gewerkt worden als alles onder de bouwstof ligt. 

Schoonmaak na verhuizen?

Verhuist u met uw bedrijf naar een ander pand? Dan stopt u logischerwijs veel tijd in het regelen van andere zaken behalve het schoonmaken. Dit snappen wij als geen ander. Ons team staat daarom graag klaar om uw zorg uit handen te nemen. 

Opleveringsschoonmaak

Onze werkwijze

Vraag een offerte aan

Ontvang een offerte op maat

Uw zorg uit handen!

Schoonmaakbedrijf Kure diensten:

Wij bieden verschillende diensten aan voor bedrijven en organisaties met betrekking tot opleveringsschoonmaak. Zoekt u bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf die een bouwschoonmaak voor u kunt uitvoeren? Of heeft u een ander verzoek met betrekking tot schoonmaak? 

Waar voeren wij schoonmaakonderhoud uit?

Geïnteresseerd in een van onze schoonmaakdiensten?

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor een bouwschoonmaak? Of bent u op zoek naar een schoonmaak na verhuizing? Dan kunt u bij ons terecht.