Glazenwasser gezocht?

De gevel is het eerste wat uw klanten of bezoekers zien. Regelmatige reiniging en onderhoud is dus heel belangrijk, zeker met het oog op representativiteit. Wij kunnen als glazenwasser zorg dragen voor de regelmatige glasbewassing van uw bedrijfsgebouw. Dit is uiteraard mogelijk voor zowel de buiten- als binnenzijde. 

Telewash

De glasbewassing doen wij in veel gevallen met osmosewater. Dit is water waaruit verontreinigingen zoals kalk, chloor, zouten en metalen zijn verwijderd. Door het gebruik van dit water kunnen wij werken zonder chemicaliën en krijgt u als klant een gegarandeerd streeploos resultaat. Door het gebruik van een speciale telescoopsteel en zachte borstels kunnen wij veilig vanaf de grond werken.

Ook binnen schone ramen

Pas als de ramen aan de buitenzijde gewassen zijn, kan iedereen goed zien dat ramen aan de binnenzijde ook vuil worden en regelmatig gewassen moeten worden. Door het normale gebruik van de ruimtes en het gebruik van diverse apparatuur, ontstaat bijna ongemerkt een vuile aanslag aan de binnenzijde van de ramen. Wij raden daarom aan de binnenramen ook regelmatig te laten lappen.

Onze werkwijze

Vraag een offerte aan

Ontvang een offerte op maat

Uw zorg uit handen!

Schoonmaakbedrijf Kure diensten:

Wij bieden verschillende diensten aan voor bedrijven en organisaties met betrekking tot glasbewassing. Naast het ramen lappen kunnen wij ook op regelmatige of periodieke basis het houtwerk schoonmaken of de gevelbeplating schoonmaken. Regelmatig onderhoud van het houtwerk zorgt namelijk voor een langere levensduur van het schilderwerk. 

Geïnteresseerd in een van onze schoonmaakdiensten?

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor uw kantoor? Of bent u op zoek naar een professionele glazenwasser? Dan kunt u bij ons terecht.